Nu-i așa că te-ai săturat să citești în fiecare zi zodiacul și apoi să uiți totul în 5 minute pentru că toate predicțiile sună la fel? Te asteaptă un drum lung, ai putea primi o sumă de bani si este o perioadă bună pentru întâlnirea unui partener. U. și ai grijă un pic la sănătate pentru că Leul este în Uranus.

Ei bine, am zis să terminăm o dată pentru totdeauna cu șarada aceasta de opinii gri de tipul “ai putea sau n-ai putea să cazi azi pe scări” și să-ți oferim zodiacul etern, pentru fiecare zodie în parte, valabil pentru fiecare zi, pana la sfârșitul planetelor și constelațiilor.

Berbec: Ai și tu puțină răbdare cu chestia aia, oricare ar fi ea. O să se întâmple dar nu chiar acum. Mai bine gândește-te la altceva, pune alt plan în aplicare. Ok, ai uitat deja de prima chestie. Ai și tu puțină răbdare cu chestia asta nouă. Mai bine gândește-te la altceva…

Taur: Ai de ales între trei opțiuni. Alege-o pe cea mai la îndemână și mergi mai departe. Nu, nu te gândi cum era cealaltă. Nu te întoarce din drum! Ok, ia a doua chestie și mergi mai departe. Nț, iar te-ai întors. De ce îți faci singur viața grea?

Gemeni: Nu știi cine vrei să fii azi? Fii elegant. Atât. Și lasă Balanța aia în pace că are niște calcule de făcut. Nu te duce peste ea! Ok, ai încurcat Balanța și acum plânge. Nu te duce la Scorpion ca iar o să te doară.

Rac: Te-ai gândit vreodată să pictezi sau să cânți? Ceva artistic, in orice caz. Nu tot timpul, doar până ajunge partenerul tău acasă. Dar nu poezie, pentru că “orice om îi e frică de poezie” când ajunge seara acasă. Din documentația noastră reiese că, pentru Rac, rădăcinile sunt foarte importante. Morcovul, ceapa dar oarecum și cartoful sunt plante rădăcinoase. Fă și tu o tocăniță.

Leu: Dacă ai decis că-ți place fata asta flirtează mai puțin cu celelalte. Șiii ești singur din nou. Ok, daca ai decis că-ți place fata asta nouă flirtează mai puțin cu celelalte. Nu vrei să iei tu o mică pauză de la chestia asta? Să te regăsești? Știm, ești cineva. Dar cine?

Fecioară: După cum vezi, zodiile de mai sus au mici probleme în a-și organiza viața. Sunt șanse mari ca și zodiile de mai jos să aibă aceleași probleme. Nu vrei să faci tu un pas în față să le arăți cum se face? Dar numai partea cu ordinea, nu si partea cu psihoza. Mulțumim, te pupăm.

Balanță: Dacă ai terminat cu calculele și schemele și cu plânsul cauzat de Gemeni poți să te relaxezi. Nu, nu e nevoie să-i iei apărarea, Gemeni știa foarte bine ce face. Uneori lumea e nedreaptă și descentrată și chiar nici tu nu poți s-o îndrepți. E ok, măcar ai încercat.

Scorpion: Nu știu dacă ai auzit și tu, dar avem niște chestii care se numesc precepte morale si pur si simplu nu furăm iubita/iubitul cuiva doar pentru că ne-a plăcut tricoul pe care-l purta ieri. Mai ales cănd ai și tu pe cineva. Puteai să intrebi de unde e tricoul și să-i faci un cadou partenerului tău. Pe bune, e doar un tricou. Acum trebuie să vină Fecioara să facă ordine.

Săgetător: A fost o greșeală să critici nativul din Fecioară. Sau pe toți ceilalti. Ok, și ce dacă poți să le faci tu treaba mai bine? Mai au și alte probleme care le stau pe cap. Ne îndoim că ai putea să le faci treaba mai bine cu aceleași probleme. Ok, nu e cazul să îi întrebi ce probleme au. Pe bune Săgetător, e nepoliticos să faci asta. Știm că încerci să demonstrezi ceva, dar lasă ceilalți nativi în pace.

Capricorn: Din păcate munca în echipă este o condiție sine qua non pentru a deveni șef. Din aceleași păcate, ție nu îți place această muncă în echipă. Te sfătuim să NU recurgi la sabotaj, dar știm și noi și știi și tu că opțiunea aceasta este posibilă. Știi ce? Faci ce vrei. Oricum faci ce vrei.

Vărsător: Nu, nu este nevoie de o nouă revoluție. Vechile reguli încă sunt bune, chiar dacă sunt de ceva timp. Nu, nu este nevoie de o nouă revoluție nici în bucătărie. Nu, nu vrem să mergem la restaurantul acela nou cu mâncare “deconstruită”. Cuvântul acela nici măcar nu există, iar Taurul nici măcar nu vrea să audă. Mergem acolo unde știe el.

Pești: Chiar dacă ție ți se pare că lumea este făcută din sentimente și emoții, nu este așa. Uite, Berbecul s-a lovit iar în mobilă la degetul mic de la picior și lui nu i se pare că lumea este doar eter. Ok, durerea este un construct al organismului, dar un construct real. Nu, nu rezidă doar în creier. Auzi? Tu n-ai fost atent la cursurile de biologie în liceu?