Deci ești un bărbat Alpha sau ești pe cale de a deveni un bărbat Alpha?

Ei bine, trebuie să știi că ai câteva obiective de îndeplinit în fiecare zi. Și nu o spunem noi, ci o spun alți bărbați Alpha, precum Bean Gales, Mot Softy și Denebict Cucumberhatch.

03:05 Trezirea

Da, bărbații adevărați se trezesc devreme pentru că vor să aibă cât mai multe ore într-o zi.

Nu ca restul muritorilor care se mulțumesc cu aproximativ 16.

Și atunci beau un parhar de lămâie stoarsă în care au turnat o linguriță de apă.

03:14 Meditație transcendentală.

Aici își vizualizează scopurile, iar pentru că sunt așa de multe, va dura în jur de 3 ore: bani, casă, mașină, succes, femei, soție, copii, job, carieră, freelance, sport, corp de invidiat, metrosexual dar nu foarte, bărbos dar nu boschetar și multe altele. Ideal ar fi să le notezi pe toate înainte de a începe meditația.

05:00 A doua trezire

Bărbații Alpha se trezesc de două ori pe zi. Acum își fac și rutina cu produse The Ordinary for him, ca să aibă mereu tenul de nota Alpha.

05:30 Maratonul zilei

Bărbatul Alpha obișnuit aleargă 42 km în fiecare dimineață. Este ăsta un nou record mondial? Nu știe și nu îl interesează, pentru că o face pentru el.

06:15 Micul dejun

Proteine și multe legume, asta mănâncă un bărbat Alpha. Adică sarmale, ardei umpluți, tocăniță de fasole cu carne, mâncărică de dovlecei cu pui.

09:00 Workout

A venit ora de sală, când bărbatul Alpha face exercițiile pe care alții le fac într-o oră în 15 minute.

09:15 Mulala

Acum este momentul pentru muncă. Sau ce cunosc proletarii drept muncă, dar bărbații Alpha cunosc drept Mulala. Dau emailuri, semnează autografe, răspund la interviuri, totul în timp ce ridică gantere Decathlon și îngrijesc bebelușii din lumea a treia.

13:13 Masa de prânz

Deși e ora mesei, e ora afacerilor. Acum bărbatul Alpha își plănuiește toate afacerile prospere pe care le conduce. Semnează contracte și se parfumează.

17:00 Socializing

Pentru că are multe cunoștințe, bărbatul Alpha are o viață socială bogată, care îi ocupă în jur de trei ore zilnic. Bea două cocktailuri masculine, cum ar fi Whiskey Jager Bomb sau White Russian.

20.00 Love ME

Seara are nevoie de puțin romantism. Agață femei pe stradă, care vin acasă la el și îl învelesc, apoi îi spun noapte bună.

21:00 CryptoALPHA

Din nou afaceri, citește care sunt cele mai bune cryptomonede, investește, vinde și cumpără. Câteodată dă click și pe tabul de stocks, dar nu înțelege prea bine, așa că revine la crypto. Sfatul bărbatului Alpha… Fă ce-ți place, atâta timp cât nu ieși din zona ta de confort.

00.00 Sport, dietă și o vedetă

Adică face mult sport cu un invitat vedetă. De obicei, în jur de 1000 de flotări.

04.00 Noapte mai mult decât bună

Da, se culcă la 04:00 și se trezește la 03:00, în aceeași dimineață. Întrebări?