Pentru că vine primăvara și veți dori să vă detoxifiați, am urmărit-o timp de câteva săptămâni pe vestita Ceainina Thompson, expertă în detoxifiere naturală și o să ne mai spună ea în ce, pentru că am invitat-o să ne vorbească.

Reporteri Bărbatulalpha: Ceainina, nu am mai auzit până acum acest nume. De unde vine?

Ceainina: Mă bucur că ați întrebat. Evident, nu este numele meu din buletin, acela este Nina. Ceainina este numele meu de detoxifiere. Fiecare dintre noi are un nume de detoxifiere care este format dintr-un lucru sau o acțiune care ne place foarte mult si numele mic. De altfel nici Thompson nu este numele meu din buletin ci un nume ales aleatoriu, in funcție de ziua și ora nașterii mele ca ființă detoxifiată.

Reporteri Bărbatulalpha: Deci numele nostru ar fi…

Ceainina: Exact, Blogbatulalpha.

Reporteri Bărbatulalpha: Să trecem mai departe, spune-ne despre detoxifierea de primăvară și cum să o facem corect.

Ceainina: Știm cu toții că realitatea este toxică. Evident, o detoxifiere corectă se face prin ne-realitate, sau negarea realității. Cum putem face asta? Este simplu, prin fasting. Fasting-ul este acea acțiune prin care nu mănânci nimic. Desigur, fasting-ul este eficient doar vreo 4-5 ore după masă, apoi ți se face foame. Așa că eu propun o soluție mult mai eficientă pentru detoxifiere: TASTING. Și anume, în loc să faci fasting și să nu mănânci nimic, faci tasting și guști câte ceva în cele 4-5 ore de detoxifiere. Bineînțeles, pentru detoxifianții mai avansați tasting-ul poate avea loc și o zi întreagă, cu condiția să mănânce micul dejun și o cină ușoară.

Reporteri Bărbatulalpha: Deci tasting-ul avansat este practic atunci când sari peste masa de prânz, dar ciugulești câte ceva?

Ceainina: Mh, sigur că nu! Tasting-ul este un proces de detoxifiere avansat. Atunci când sari peste masa de prânz fără intenția de a te detoxifia doar fugi de realitate. E practic ca atunci când ai un blog și te crezi reporter. Mare diferență.

Bărbatulalpha: Mmm, ni se pare că ești puțin acidă cu noi Ceainina, te-a deranjat remarca noastră?

Ceainina: Sigur că nu, voi doar faceți efortul să înțelegeți procesul de detoxifiere. Și este un proces complicat. Eu, în procesul meu de detoxifiere, spun doar ce gândesc.

Bărbatulalpha: Deci ești momentan într-un proces de detoxifiere?

Ceainina: Desigur, nu am mâncat de azi dimineață și este deja ora 14. Astăzi mi-am propus să fac puțin tasting, așa că am mâncat doar câteva măsline, o chiflă, o gogoașă și doi covrigi. În afară de micul dejun, desigur.

Bărbatulalpha: Înțelegem. Deci diferența dintre tasting și ce faci în mod normal de la micul dejun până la prânz este intenția de a te detoxifia.

Ceainina: Exact. Desigur, tasting-ul nu este singura metodă de detoxifiere. O altă metodă dragă mie este wining-ul. Wining-ul constă în a bea un pahar de vin după o cină copioasă. Apoi, între mese, indiferent dacă faci tasting sau fasting, poți bea ceai. Ceaiul are un rol de reglare și detoxifiere a organismului. În plus, îți alimentează organismul cu lichide. Dacă nu iți place ceaiul poți bea și apă plată, sau watering, cum se mai numește consumul de apă printre experți.

Bărbatulalpha: Iartă-ne Ceainina, ce experți numesc băutul de apă “watering”?

Ceainina: Experții în detoxifiere ne-reală, bineînțeles! Desigur, se numește watering doar consumul de apă plată. De preferat și proaspătă de la izvor. A se evita consumul de apă minerală, pentru că nu știm ce pun companiile de apă în bulele de apă minerală.

Bărbatulalpha: Credem că bioxind de carbon…

Ceainina: Exact, credem! Dar nu putem fi siguri până când companiile de îmbuteliere a apei minerale nu vor angaja experți în detoxifiere ne-reală, care să supravegheze întreg procesul. Îmi pare rău dar nu pot recomanda apa minerală fanilor mei dacă procesul nu este altfel supravegheat.

Bărbatulalpha: Am vrea să revenim puțin la ceaiuri. Este vreo plantă din care recomanzi să facem ceaiurile?

Ceainina: Nu, orice plantă din care se face în mod normal ceai este bună pentru detoxifiere.

Bărbatulalpha: Bun. Ceainina, atunci când spui “detoxifiere ne-reală” sună de parcă metodele tale de detoxifiere nu ar fi valabile. Vrei să ne oferi un comentariu pe tema asta?

Ceainina: Sigur că termenul de detoxifiere ne-reală nu se referă la faptul că metodele nu ar funcționa, ci la acțiunea de detoxifiere prin negarea realității moderne. Cum am spus la începutul interviului, realitatea este toxică. O detoxifiere corectă poate avea loc doar în domeniul ne-realului.

Bărbatulalpha: Mulțumim Ceainina, a fost un interviu pe cinste. Ne permiți să te invităm la prânz? Poate discutăm și o posibilă colaborare.

Ceainina: Da, va rog! Fac tasting de azi dimineață.