Salut! A trecut vara și ai uitat să slăbești pentru plajă? Sau poate ai așteptat colapsul civilizației dupa pandemie și te-ai gândit că kilogramele în plus îți vor oferi un avantaj în lupta pentru conservele din supermarket? Ei, indiferent de motive noi ne bucurăm că ai decis, măcar acum, că este timpul să faci acest pas important din viața ta. La urma urmei vei avea nevoie și să fii sprinten să fugi de hoardele de mercenari, după colapsul civilizației. E decizia ta daca mergi pe o clasă de tank/damage sau stealth/healer pentru apocalipsa.

Totuși, oricine știe că pentru a construi mușchi ai nevoie de masă musculară. “Masă” fiind cuvântul operativ aici.

Dacă totuși ai decis că trebuie neapărat să slăbești îți oferim mai jos 3 rețete foarte ușor de preparat, cu mei, linte și quinoa.

  1. Meiul sau Panicum Miliaceum, cum i se mai spune lui acasă când îl strigă părinții pe numele lui complet pentru că sunt supărați. Meiul este o plantă erbacee din familia gramineelor care este folosită pe post de nutreț. Este perfect posibil să slăbești cu semințe de mei, dacă mănânci doar semințe de mei. Alternativ, poți slăbi în același fel și cu apă (apă, nu bere). În Statele Unite meiul se folosește și ca hrană pentru păsări, lucru menționat pe pagina de Wikipedia a meiului. Lucru foarte ciudat de menționat. Mai bine mergi si scoate tava aia de mici de la congelator la dezghețat.
  2. Lintea, sau Lens Culinaris, cum mai este cunoscută la ea în sat, se găsește în culorile portocaliu, verde, verde închis și maro. Indiferent de culoare testele noastre, efectuate în Laboratoarele Bărbatul Alpha, concluzionează că lintea are același gust și acela nu este unul grozav. Cu siguranță vei slăbi dacă îți faci o dietă cu linte, sau chiar s-ar putea să renunți la a mânca complet. La urma urmei ce e mare lucru si mâncatul acesta? Vezi dacă s-a dezghețat tava aia de mici și dacă ai muștar în casă.
  3. Quinoa – ok, nu o să-ți spunem ce beneficii au semințele de quinoa pentru că nici noi nu știm prea bine. Avem un prieten vegan și l-am rugat să ne explice dar am adormit. Aparent sunt multe și plictisitoare. Am încercat să mâncăm din ele (de la prietenul vegan) dar aparent trebuie să le fierbi în apă o vreme. Cam cât sfârâie micii aia de mai devreme pe grătar, nu mult.

Acum serios, dacă chiar vrei să slăbești mănâncă 4 mici în loc de 8 și fă-ți o salată la pe lângă. O să-ți fie iar foame după un timp dar oricum ți s-ar fi făcut iar foame după un timp.