Ai stat în casă așa de mult timp că nici nu mai știi cum era înainte. Uite de asta de poți baza pe noi să îți spunem care vor fi trendurile d.I. (după izolare).

Probabil că în perioada aceasta ai renunțat de tot la hainele complexe, nu ai mai purtat blugi, iar cămășile au fost înlocuite complet de pijamale. Și cine mai are nevoie de accesorii? Ni-meni!

Pentru că vrei să îți păstrezi stilul relaxat și după ce ieși din casă, ne-am orientat către piesele atemporale ale vestimantației bărbatului alpha. Ai ghicit, este vorba de trening.

  1. Varietate

Blugii pot avea 2-3 culori diferite, iar ca model… știm toți că îi alegi pe cei mai comozi. În schimb, treningurile vin în toate culorile, materialele și modelele. Simplu, cu buzunare, din bumbac sau din fâș, există ceva pentru orice ocazie. Chiar și pentru un eveniment mai trist, găsești modelul ideal.

Parcă te și vezi pășind la următorul interviu într-un outfit all black.

2. Confort

Principala calitate a unui trening este confortul pe care ți-l garantează. Poți să fii chiar la un date și după ce duci fata acasă (da, încă se practică), poți să te oprești puțin în parc. Să alergi. Sau să bei un suc cu gheață.

Mai mult, dacă ți se întâmplă ceva rău, gen îți fură cineva eșarfa, poți să alergi după el și prinzi și viteză.

3. Coolness factor

Probabil că ai văzut și tu, toată lumea poartă trening. Toată lumea bună. Gucci are modele pe care oricine ar fi norocos să le dețină în garderobă. Dar până la un outfit de câteva mii de euro, poți să iei și alte modele, eventual purtate de trapperi locali. Designeri de top se întrec să scoată cele mai cool treninguri în ultima perioadă. Deci ai de unde alege.

4. Popularitate

Știm că pe net toate starurile sunt mereu la patru ace. Dar ce nu știi, este că în spatele pozelor se ascund oameni îmbrăcați în trening, care dau scroll.

Pentru că nu poți să faci business când nu te simți bine.

5. Mix and match

O bluză Nike și pantaloni Adidas, da. Reebok și Fila? Da. Poți să combini ce branduri vrei și nici măcar nu contează modelul, pentru că treningul merge cu orice.

Orice idee crazy îți vine o poți pune în practică atunci când ai cel puțin 3 treninguri (complete).