Dacă știi ce este o monosprânceană s-ar putea să fi luat deja măsuri pentru prevenirea apariției acestei monstruozități. Dacă nu știi o să îți spunem noi, este în regulă, ești aici pentru a învăța cum să fii bărbat alpha.

Știi cum ni se spunea la biologie că avem două sprâncene? Exact. Sprîncenele trebuie să fie două, nu una. Daca sunt unite trebuie neapărat să îți procuri o pensetă și să te ocupi imediat de asta, cum poți tu mai bine. Este normal să nu te pricepi din prima dar nu îți ruga prietena sau soția să facă asta pentru tine. Nu ești neajutorat. De fapt, este mai bine să încerci și să greșești decât să faca altcineva asta pentru tine. Nu e nevoie să mergi la salon pentru a-ți aranja sprâncenele. De fapt, cred ca vezi si tu cât de beta sună ideea asta. Poți să o faci si singur și durează cel mult zece minute. Dacă tot ești aici, smulge-le și pe alea care sunt prea lungi. Nu ai nevoie de mustață deasupra ochilor.

Un alt lucru: am mințit în titlu, nu avem argumente pro. Eventual dacă lovește un asteroid Pământul și unda de șoc sparge toate oglinzile pe o rază de câteva sute de kilometri, da, ar fi ridicol ca principala ta grijă să fie îngrijirea sprâncenelor.

b. a.