Nu, sigur că daca nu esti alpha o podoabă facială n-o să te ajute să devii. De fapt, nici un accesoriu din lume n-o să poată face asta. Poate doar revista noastră. Poate…

Sigur că o barbă sănătoasă și neagră poate întoarce privirile damelor pe stradă. Pare masculină. Pari că ai putea să încerci să mergi să te bați cu un urs. Sau măcar să îmblânzești un lup. Sau pe ea. Dar singurul lucru care te face alpha este cine ești atunci când deschizi gura. De aceea noi suntem adepții cunoașterii și a cunoașterii de sine.

Sunt, totuși, câteva reguli pe care trebuie să le urmezi în societate dacă vrei sa îți lași barbă. Asta dacă vrei o barbă alpha.

  1. În primul rând asigură-te ca poți să faci asta. Barba cu petice nu e sexy. Dacă mustața îți crește mai mică sau mai mare decât restul bărbii, o să fie câteva săptămâni mai grele pentru tine. Dacă nu ai cu ce, nu insista. E jenant și pentru tine și pentru noi.
  2. Nu poți doar să lași părul să crească și atât. Barba trebuie aranjată. Atenție, nu excesiv de mult. Sper că ai observat ce ridicol arată un bărbat care îți aranjează barba foarte mult. Nu ai nevoie de liniuțe pe față, modele sau forme. Trebuie doar să o tunzi în jurul buzelor dacă nu este prea mare, și să o tunzi în general daca o lași mare. La urma urmei nu ești un preot ortodox pe stil vechi.
  3. E ok să o vopsești dacă ești prin toamna vieții, dar trebuie neapărat să fie acceași culoare cu restul părului din jurul cabinei.
  4. Asigură-te că este simetrică. Rareori ambele jumătăți ale feței au aceeași cantitate de pilozitate, dar diferențele nu sunt foarte vizibile. Nu o face mai rău prin a o aranja inegal. Dacă nu te descurci poți să mergi și la un salon, dar ar fi cam rușinos să nu te descurci cu un lucru așa de simplu, nu crezi? Adica pentru ce alt lucru super simplu apelezi la altcineva? Să nu-mi spui că nu îți inlocuiești singur bateriile de la chiuveta sau becurile.
  5. Pregătește-te pentru o nouă identitate. Dacă totul merge bine și ne-ai urmat sfaturile, s-ar putea ca tu cu barbă să fii noul tu și lumea să nu-l mai vrea pe vechiul tu înapoi. E ok, ești un alt tu acum.