Din motive de simplitate a lecturii, cu roșu avem ce nu facem și cu verde avem ce facem. Că doar n-o să stăm acum să facem tabel pentru cei 2 cititori.

Sal, cf?

Nu, nu e doar un grup de internet pe care te distrezi pe baza bărbaților, beta, care se bagă în seamă cu femei. E o replică de agățat pe care o zic toți tipii. De ce crezi că a ta va fi diferită și o să lovească acolo unde trebuie?

Nici măcar nu o să o vadă.

Tot în categoria asta intră și bună, hei, salut. E ca un CV, trebuie să zică mai mult din prima, ca să deschidă măcar mesajul.

Văd că ești…

Cu asta poți să începi o conversație. Știi de ce? Nu știi de ce? Ia mai gândește-te 1 minut.

Sigur a trecut un minut?

PENTRU CĂ SE VEDE CĂ AI FOST ATENT LA EA/EL. De-aia. E simplu. Oamenii vor să vorbească despre ei, deci dacă deschizi subiectul așa, ai din start puncte în plus. Bravo!

Poze cu prietenii

Știm, ai prieteni. Bravo! Dar nu crezi c-ar fi mai simplu să fii doar tu într-o poză? Ca să nu stea celălalt să se gândească oare cum arăți, plus că dacă pui poze în mai mulți dai dovadă de nesiguranță. Chit că nu ești nesigur. Și chiar dacă ești, tot e ok. Suntem aici să te acceptăm. Dar pe tinder cred că tu cauți altceva.

Descriere decentă

Nimeni nu vrea să citească prostii. Gândește-te la swipe ca la primul date. Dacă îi zici că ești martorul lui Iehova, probabil n-o să mai iasă cu tine. La fel și dacă nu ești coerent.

Dacă zici niște pasiuni, ce-ai mai citit, ce-ai mai făcut, sau o glumă, sigur cântărește mai mult decât swipe dreapta și descoperă…

(Mai sus, înainte de sau este virgula Oxford. Editorii noștri s-au sfătuit înainte și au decis să o păstreze.)

Poze editate

LE. sau vechi

Cu mușchi, fără mușchi, cu mai puține probleme la ten sau mai mult păr, să știi că omul de dincolo de ecran o să se prindă. Poate nu chiar acum, poate nu la primul sal, cf, dar sigur o să-și dea seama atunci când vă vedeți. Și chiar dacă tu crezi că ai câștigat niște bile albe cu poze editate, la primul date o să pierzi cel puțin dublu.

Asta nu e deloc o investiție bună… Și credeam că te pricepi la afaceri.

Gramatică, gramatică, gramatică

Adică încearcă, pe cât posibil, să scrii corect. Ok, poate la capătul celălalt nu se află cineva de nota 10+, dar sigur ai mai multe șanse dacă nu scrii m-ai multe șanse.

Nu te autoinvita*

Aici pierd cei mai mulți. Pentru că se autoinvită oricare ar fi subiectul în discuție.

Fac ciorbă.

Nu te-ar tenta un ciorbă & chill?

Vezi cât de cringe e? Simți? Și omul ăla simte. Știe că ești disperat și știe că orice ar fi zis tu te-ai fi autoinvitat. Deci oricum vorbește degeaba.

Deci ce trebuie să înțelegi este că ar trebui să fii pe subiect și să înveți să read the room. Că am vorbit cu femei și e obositor să zică ceva-orice, ca să primească echivalentul unui sex pe picior de la un câine în călduri.

Asteriscul este acolo pentru că nu e bine să te autoinviți când nu știi să descifrezi mesajele. Dar dacă totul merge perfect, ar fi stupid să nu o faci.

Dacă sunteți în dubii când e momentul să vă autoinvitați, așteptăm mesajele aici aalphamagazine@gmail.com

Și apoi răspundem.

Atât. Asta a fost lista.

Nu e greu să fii un om ok, nu?