8 – 14 iunie

Te-am pierdut încă de la primul cuvânt din titlu? Așa ai spune că face un bărbat alpha. Nu acordă importanță pseudoștiințelor… ca astrologia. Dar, de data asta, avem chiar un horoscop care să-ți spună pe bune cum stau lucrurile cu zodia ta.

Berbec

Faci ce vrei. Și o faci nervos. Sau măcar puțin agitat, ca să știe lumea cine e șeful. Te plimbi peste tot cu un dosar în mână să pară că ai treburi importante, dar tu mergi să continui Red Dead Redemption.

Taur

Lumea zice că ești încăpățânat. Tu nu ești de acord cu aboslut nici unul dintre ei. Până la urmă cine sunt ei să îți spună ce să faci? Dacă tu vrei să bagi albe cu negre la spălat, așa o să faci. Nu uita totuși că există niște șervețele care rețin culoarea și chiar poți să bagi orice în mașină. La raionul de detergenți.

Gemeni

Există bărbați gemeni?

Rac

Ești sensibil, dar nu plângăcios. Dar poți să și verși o lacrimă când e nevoie. Și dacă e nevoie în timpul unei comedii romantice… ce mare lucru? Dan Bitman a zis bine ce a zis.

Leu

Regele junglei și regele horoscopului. Desigur, și regele biroului. Dacă încă mergi la job, te afirmi când dă șeful un task nou. Tu și încă cineva, oricum nu o zodie la fel de puternică. Dacă nu mergi la birou, strănuți în timpul unui Zoom și toată lumea se prinde că ești acolo. Gata, ai impresionat și azi.

Fecioară

O zodie care nu spune mare lucru. Nimeni nu știe dacă sunteți prea ambițioși sau cumva sunteți încăpățânați. Ce vă definește? Și cum tu te lași mereu purtat de vânt, așa faci și când vine vorba de viața ta sentimentală. De-asta nu reușești să îți faci o parteneră stabilă.

Balanță

Nu știi nici măcar să cântărești corect dacă merită sau nu să iei împrumutul ăla baban ca să devii în sfârșit antreprenor.

Scorpion

Pandemia asta ți-a activat hipersexualitatea. Și pentru că nu ai mai avut o parteneră de… destul de mult timp, îți iei Tinder. Swipe dreapta dacă da, stânga dacă nu. Să nu începi nici o conversație cu bună.

Săgetător

Pus pe fapte mari, să rezolvi afaceri, să iei inel de logodnă, să-i scrii în sfârșit nemesisului din clasa a 7-a. Închizi toate taburile și ieși la o bere pe terasă. Măcar acum, cât ai voie.

Capricorn

Niciodată nu ai fost bun la luat decizii. Ești mult prea cuminte și disciplinat. Ce zici, e momentul să deschizi în sfârșit boiaua aia iute pe care ai luat-o din piață?

Vărsător

Acum că viața a revenit la normal, ai din nou chef să redevii fluturele social care erai înainte. Îți verifici cele 987 de notificări, le răspunzi prietenilor pe toate mediile și te alegi cu 10 planuri în următoarele 4 zile. Te descurci tu, ca de obicei.

Pești

Un artist desăvârșit, stabilești într-un final să mergi la un studio ca să-ți înregistrezi primul album emo-trap. Folosești într-un final toate notițele din jurnalul pe care l-ai ascuns de toți în 1-4. Felicitări!